Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidro Tech Consult
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masini si utilaje asfalt
Brand
REPROC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Utilajul mobil pentru recuperarea şi procesarea în situ a îmbrăcăminţilor asfaltice uzate în scopul reutilizării lor - REPROC - permite procesarea materialului asfaltic uzat chiar în zona decopertării acestuia şi reutilizarea lui imediată în scopul reparării porţiunii deteriorate a drumului, obţinându-se o creştere considerabilă a eficienţei lucrărilor de reparaţii asfaltice prin eliminarea legăturii între staţiile fixe de preparare şi zona de lucru.

De asemenea, are o mare aplicabilitate în lucrările rutiere relativ mici : lucrări de reparaţii izolate, de consolidare a marginilor sistemelor rutiere, de lărgire a părţii carosabile.

Asocierea acestui utilaj cu un compactor vibrator pentru finisarea stratului depus conduce la o creştere a eficienţei operaţiilor de reabilitare a drumurilor care, prin acest procedeu, se vor realiza în totalitate în zona de lucru dorită.

Utilajul are în componenţă următoarele subansamble principale : şasiu, grup generator, tambur, cuvă, arzător, post de comandă.

Utilajul poate fi deplasat prin tractare cu autovehicule corespunzătoare, fiind prevăzut cu un proţap de remorcare, lumini de semnalizare, şi frână de staţionare.
Din Gura in Gura