Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidro Tech Consult
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Instalatie de forat puturi verticale
Brand
IF800
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Instalatia if 800 este destinata pentru executia forajelor in terenuri de categoria i...iii, in special pentru puturi verticale cu diametrul cuprins intre 220 si 840 mm, in scopul captarii apelor freatice, plantarii stalpilor din beton, consolidarii solurilor instabile si prelevarii probelor geodezice.

Saparea se face pe principiul forajului uscat cu sape tip lingura.  In straturi neconsolidate saparea se poate face aplicand o protectie cu noroi bentonitic sau cu tuburi de protectie. Instalatia de preparare si de pompare a noroiului bentonitic, precum si tuburile de protectie nu fac parte din completul de livrare if 800.

Fiind echipata cu un motor diesel, instalatia este autonoma fata de sursele de energie electrica.  Un plin in rezervorul de motorina asigura functionarea instalatiei timp de cca. 10 ore.

Actionarea mecanismelor de sapare este hidrostatica.
Deplasarea instalatiei intre punctele de lucru se face prin tractare. Ca vehicul, este o semiremorca prevazuta cu sistem de franare si cu instalatie electrica de semnalizare comandate din autovehiculul tractor, care se incadreaza in gabaritul normal rutier. Poate fi remorcata de tractoare tip u650 precum si de autocamioane, fara a se depasi viteza de 30 km/ora pe drumuri modernizate.
Din Gura in Gura